BRÖLLOPSBLOMMOR

Till startsidan för att sända oss en offertförfrågan via formulär >>

Scrolla ned för att se bildexempel.

Att få vara med och skapa blommor till er stora dag ser jag som en enorm ära!

För mig är varje bröllop en saga som skall berättas. Inget brudpar är det andra likt och inte heller önskemålen av blommor. Jag gör allt från en enkel vacker brudbukett till att ta hand om helheten som att dekorera i kyrkan/vigselplatsen och/eller i festlokalen.

Låt blommorna få vara med och berätta er saga!

Hur går det till?

Vi börjar med att boka en konsultation (helt kostnadsfritt) där vi går igenom era tankar kring bröllopet. Vi pratar färger, tema och känsla, går igenom era önskemål av blommor och ev. dekorationer. Förbered er gärna med inspirationsbilder 😊

Efter vårt möte sammanställer jag allt i en offert som skickas till er. Ni återkopplar med era tankar och synpunkter, vi gör eventuella ändringar/justeringar. Om ni väljer att anlita mig som er blomleverantör tar jag en depositionsavgift på 500 kr som sedan dras av på slutfakturan.

Sedan inväntar vi dagen med stort D 😊

Vad kostar det med bröllopsblommor?

Att beräkna budget för sina bröllopsblommor är alltid svårt. Det är flera faktorer som påverkar priset såsom säsong, blomsorter, mängd och typ av bukett. Oftast är det bra att ha en liten plan över budgeten för blommorna så utgår vi från den. Då kan jag se till att ”pengarna hamnar där det syns” och att vi prioriterar rätt.

Lite riktpriser

Brudbukett: 1000 – 4000 kr

Tärnbukett: 450 – 950 kr

Corsage / Pocket square blomma: 175 – 250 kr

Näbbukett: fr 300 kr

Bordsdekoration till honnörsbordet: fr. 1500 kr

Bordsdekoration hög/låg: fr. 550 kr

Snittblommor i små vaser till borden: 350 kr för ett set om 3 st vaser

Blomsmyckad kandelaber: 1500 – 2500 kr

Blomsmyckad golvställning: 1500 kr

Blomsmyckad brudbåge: fr. 4500 kr

Leverans eller hämta?

Har ni beställt brudbukett, corsage och kanske tärnbuketter, skulle jag säga att det mest praktiska är att ni/någon hämtar blommorna hos mig när det passar er bäst. Men givetvis hjälper jag till med leverans om det behövs.

Har ni gjort en större beställning som även innehåller diverse dekorationer, hjälper jag gärna till med leverans och uppställning. Inom Kungälvs kommun tar jag en kostnad på 1500 kr, utanför kommunen och till Marstrandsön tillkommer en resekostnad enligt överenskommelse med er.

Beställning av blommor till bröllopet

Skicka dina uppgifter via formuläret på startsidan så återkopplar jag till dig för fortsatt planering.