Fru Melkerssons Blommor - workshops

Maria Melkersson

Maria Melkersson, det är jag som är Fru Melkersson! Jag är 40+, gift, har två döttrar, en bonusson, två kaniner och en hund 😊

Kanske är du bekant med namnet Melkerssons sedan tidigare? Det är min man, Christer Melkersson, och jag som äger och driver Melkerssons Mat & Event tillsammans och har så gjort sedan 2015. Att kunna erbjuda helheten i ett uppdrag vi får tror vi är till stor fördel, framför allt för våra kunder. Under 2020 började ett litet frö gro hos mig och en tanke tog form att även kunna erbjuda blommor av alla dess slag. Tanken blev till verklighet och min resa mot florist startade 2021 på Munkeröds floristutbildning i Göteborg.

Det har blivit många fina uppdrag med bröllopsblommor, blomsterarrangemang på event, sorgbinderier och Tack-buketter. Så himla roligt och ärofyllt!!

Under 2024 valde vi att utveckla Fru Melkerssons Blommor än mer med en alldeles egen blomsterstudio på Bultgatan 11A. Här kan ni komma och blomstra tillsammans med mig på någon av mina workshops! Hur underbart?!? 😊 Det är också här du träffar mig för konsultation inför ert kommande bröllop t.ex.

Att få skapa med händerna och vara kreativ i mitt arbete är helt fantastiskt. Att skapa olika blomsterarrangemang som kan lyfta ett helt rum är för mig det bästa som finns. Att få ta del av era tankar & drömmar, litet som stort, och få äran att förverkliga dem är en ynnest! OCH att jag dessutom får omge mig med vackra blommor! What´s not to love… 😊

Jag skapar blommor till livets alla tillfällen och hjälper er gärna att få er viktiga dag att blomstra.